Afdrukken

't Clusterke / edelstenen

 

In onze winkel kun je terecht voor advies en testen van edelstenen, het kopen van edelstenen, mineralen, wierook, boeken, boeddha’s, etherische oliën klankschalen en meer!

Wij hebben meer dan 180 verschillende soorten edelsteenhangers in voorraad. De meeste soorten zijn ook getrommeld aanwezig en enkele ruw.

Wij testen bij je de edelstenen die het beste bij je passen, hierdoor worden de beste resultaten bereikt!

 

Tevens worden er bij ons cursussen en workshops gegeven over edelstenen, Opgestegen meesters en meer. Voor verdere informatie: klik hier

Wij adviseren en testen naast de edelstenen ook Bach- en Nederlandse Bloessems, Lichtwesen, (o.a. meesteressences). Als extra ondersteuning kunnen wij je ook adviseren over het gebruik van voedingssupplementen o.a. BE-Life  en Schüssler celzouten.

 

Onze werkwijze

Om met edelstenen als ondersteuning (lichamelijk, emotioneel en mentaal) een goed resultaat te bereiken ben je bij ons aan het juiste adres. Ons team geeft je tips en aanwijzingen. In alle gevallen worden de edelstenen uitgetest op de persoon. Als je de edelsteen draagt vindt er een uitwisseling van energie plaats tussen de drager en de energie van de steen. Dit ondersteunt de verandering in een proces en kan de klachten verminderen, de klachten kunnen wel, net zoals bij homeopathische middelen even erger worden.

Omdat de edelsteen energie van de drager opneemt moet de edelsteen ontladen worden. Dit ontladen gebeurt als volgt: spoel de edelsteen regelmatig (min 1x per week) af onder stromend water. Je kunt ook de energetic mat van Ondivit hiervoor gebruiken.

Wij adviseren om de steen na ongeveer 3 á 4 weken te laten controleren en te testen. Tijdens het dragen kan een steen veranderen bv. verkleuren, scheuren en zelfs helemaal kapot springen.

Hoe weet je of de steen werkt? Een steen werkt meestal zo zacht dat je meestal niet door hebt dat hij toch zijn werk doet en er al veranderingen zijn, meestal valt het de mensen in je omgeving op dat je anders reageert. Wij adviseren als je het gevoel hebt dat een steen niets voor je doet de steen een paar dagen niet te dragen en kijk dan hoe het voelt, meestal mis je de steen en wil je deze weer snel dragen. Een steen kan ook heel heftig werken dan adviseren wij om aan de steen te wennen door langzaam op te bouwen met uurtjes of met een halve dag. Schroom niet om met ons contact op te nemen er kan altijd overlegd worden hoe dit aan te pakken.

 

Enkele opmerkingen:

VEEL SUCCES

Sterrenbeelden en stenen

Voor elk sterrenbeeld zijn er diverse stenen die bij de persoon aangepast kunnen worden.

RAM 21 maart - 20 april
Carneool, Robijn en Rode Jaspis.

STIER 21 april - 21 mei
Smaragd, Saffier, Rose Kwarts en Lapis Lazuli.

TWEELING 22 mei - 21 juni
Tijgeroog, Citrien, Topaas, en Chalcedoon.

KREEFT 22 juni - 22 juli
Smaragd, Maansteen, Rozenkwarts en Labradoriet.

LEEUW 23 juli - 23 augustus
Bergkristal, Olivijn en Citrien.

MAAGD 24 augustus - 23 september
Agaat, Carneool en Rode Jaspis.

WEEGSCHAAL 24 september - 23 oktober
Aventurijn, Jade, Topaas en Rookkwarts.

SCHORPIOEN 24 oktober - 22 november
Lapis Lazuli, Hematiet, Granaat en Onyx.

BOOGSCHUTTER 23 november - 21 december
Amethist, Lapis Lazuli enTurkoois.

STEENBOK 22 december - 20 januari
Toermalijn Kwarts, Onyx, Smaragd en Chalcedoon.

WATERMAN 21 januari - 19 februari
Aquamarijn, Valkoog en Turkoois.

VISSEN 20 februari - 20 maart
Amethist, Olivijn en Labradoriet.