Cosmos en Detghema

Beide oliën zijn van Braziliaans-Sjamaanse oorsprong en behoren tot de krachtigste beschermers van de geest die het regenwoud ons te bieden heeft.

Detghema olie
Stoot negatieve energieën af en is goed voor de geest.
Prijs € 23,95

Cosmos olie
Brengt de geest tot rust, opent de chakra’s en aardt. Helpt bij het opheffen van blokkades. Kan toegepast worden bij alle vormen van bezetenheid van zowel mensen, dieren, planten als woningen (spiritueel zuiveren).
Prijs € 25,95


Behandelingsmogelijkheid 

Bij een complete behandeling worden Cosmos en Detghema olie samen aangebracht op alle chakra’s. Eén druppel Cosmos en één druppel Detghema op je vingertop volstaan om 3 of 4 chakra’s in te wrijven.

Chakra één Perineum (bilnaad, ruimte tussen anus en uitwendige geslachtsdelen)

Chakra twee Onderbuik

Chakra drie Plexus solaris of zonnevlecht (maag)

Chakra vier Hart

Chakra vijf Keel

Chakra zes Voorhoofd of derde oog (tussen de wenkbrauwen)

Chakra zeven Kruin

Bij een gedeeltelijke behandeling wordt cosmos olie aangebracht op chakra één en zeven en detghema en cosmos samen op de zwakste chakra. Dit is de chakra die men voelt samentrekken op het ogenblik dat men boos en agressief wordt aangesproken of wanneer er onaangename impulsen uit de omgeving op ons afkomen.

Indien door omstandigheden deze behandelingen niet kunnen toegepast worden, kan een druppel van beide oliën op voorhoofd (derde oog) en op de polsen ook verlichting brengen.

Een bad met enkele druppels van de oliën (3 à 5 druppels van beide) biedt erg veel ontspanning maar ook een goede bescherming tegen negatieve invloeden van de buitenwereld.