't Clusterke / edelstenen

 

In onze winkel kun je terecht voor advies en testen van edelstenen, het kopen van edelstenen, mineralen, wierook, boeken, boeddha’s, etherische oliën klankschalen en meer!

Wij hebben meer dan 190 verschillende soorten edelsteenhangers in voorraad.       De meeste soorten zijn ook getrommeld aanwezig en enkele ruw.

Wij testen de edelstenen via kinesiologie om te kijken welke het beste bij je past. Hierdoor worden de beste resultaten bereikt!

 

Wij adviseren en testen naast de edelstenen ook Bach- en Nederlandse Bloesems en Lichtwesen, (o.a. meesteressences). Als extra ondersteuning kunnen wij je ook adviseren over het gebruik van voedingssupplementen o.a. Cressana, BE-Life  en Schüssler celzouten.

 

Onze werkwijze

Om met edelstenen als ondersteuning (lichamelijk, emotioneel en mentaal) een goed resultaat te bereiken ben je bij ons aan het juiste adres. Wij geven je tips en aanwijzingen. In alle gevallen worden de edelstenen uitgetest op de persoon. Als je de edelsteen draagt vindt er een uitwisseling van energie plaats tussen de drager en de energie van de steen. Dit ondersteunt de verandering in een proces en kan de klachten verminderen, de klachten kunnen wel, net zoals bij homeopathische middelen even erger worden.

Omdat de edelsteen energie van de drager opneemt moet de edelsteen ontladen worden. Dit ontladen gebeurt als volgt: spoel de edelsteen regelmatig (min 1x per week) af onder stromend water. Je kunt ook de ENERGETIC mat van Ondivit hiervoor gebruiken.

Wij adviseren om de steen na ongeveer 3 á 4 weken te laten controleren en te testen. Tijdens het dragen kan een steen veranderen bv. verkleuren, scheuren en zelfs helemaal kapot springen.

Hoe weet je of de steen werkt? Een steen werkt vaak zo zacht dat je niet door hebt dat hij toch zijn werk doet en er al veranderingen zijn. Meestal valt het de mensen in je omgeving op dat je anders reageert. Wij adviseren dat als je het gevoel hebt dat een steen niets voor je doet de steen een paar dagen niet te dragen en kijk dan hoe het voelt. Meestal mis je de steen en wil je deze weer snel dragen. Een steen kan ook heel heftig werken. Dan adviseren wij om aan de steen te wennen door langzaam op te bouwen met uurtjes of met een halve dag. Schroom niet om met ons contact op te nemen er kan altijd overlegd worden hoe dit aan te pakken.

 

Enkele opmerkingen:

  • Een steen mag nooit een geneesmiddel of dokter vervangen.
  • Net als bij homeopathie kunnen de klachten in het begin verergeren.
  • Draag nooit teveel stenen tegelijk (tenzij anders geadviseerd).
  • Als er vragen zijn schroom niet om contact met ons op te nemen.

VEEL SUCCES